Zwollywood Sticks winnen ‘Stimuleringsprijs 2016’

Met trots kunnen we melden dat onze E-Hockeyers (alias – Zwollywood Sticks) tijdens het sportgala van 4 februari jl. de ‘Stimuleringsprijs 2016’ hebben gewonnen. Een grote eer voor de jongste sporttak van ReVAS de Peperbus.

Met de 2 trainers, 2 bestuursleden en 4 spelers met familie zaten we in spanning te wachten toen onze categorie werd aangekondigd door Frank Evenblij, de presentator van deze dit mooie sportgala in Zwolle. Stijn en Tom verschenen groot in beeld toen onze nominatie op het grote scherm achter het podium voorbij kwam. Tot ons groot plezier kwam uit de gouden envelop de naam Zwollywood Sticks tevoorschijn. Een grote verassing!

Onze speler en aanvoerder Tom Schuurman en trainster Daniek Pijnenburg hadden wij naar voren geschoven voor om de prijs, de bloemen en de felicitaties in ontvangst te nemen. “Ik ben sprakeloos” vertelde Tom, toen Frank hem de sportvraag der sportvragen stelde; “Wat gaat er nu door je heen?” Maar verder had Tom een mooi speech waarin hij vertelde hoe tof hij het vond deze prijs te mogen winnen en hoe mooi het het vond onderdeel uit te mogen maken van onze jonge hockeyclub. Wat volgde was een groot applaus van het uitverkochte Landstede Sportcentrum.

Wij als bestuur van ReVAS de Peperbus zijn ook erg blij met deze erkenning. Er is ook hard gewerkt om deze hockeyclub van de grond te krijgen en nu verder uit te bouwen. Onze dank gaat dan ook uit naar Loes Boetes van ‘Sportservice Zwolle‘, Mieke Steenbruggen van onderwijsinstelling ‘de Twijn‘ en Anniek van Vilsteren van Revalidatiecentrum ‘de Vogellanden‘, die vele clinics hebben verzorgd. Ook zijn wij dankbaar dat Mayke Heijmerink die het eerste jaar samen met Daniek de trainingen heeft verzorgd. Tot slot zijn we ook zeer erkentelijk met de financiële steun die we ontvangen van Rabobank IJsseldelta. Dankzij hun donaties kunnen we ook investeren in boarding en cursussen voor scheidsrechters etc etc.

Het was een mooie avond die niet snel zullen vergeten.