Wij zoeken een Hockeytrainer (m/v)

Voor de E-hockey club Zwollywood Sticks van ReVAS de Peperbus zoeken wij per direct een hockeytrainer (m/v). E-hockey staat voor Elektrische rolstoelhockey. Het is een zaalsport en wordt gespeeld door mensen die door hun handicap afhankelijk zijn van een elektrische rolstoel. Wij hebben 2 teams die in competitieverband deze sport beoefenen. Onze spelers zijn in de leeftijd van 8 tot 20 jaar. Kom jij ons trainersteam versterken?

Wordt jij enthousiast van

  • (Rolstoel) Hockey en/of teamsporten?
  • Kinderen, tieners en jongeren?
  • Training geven en coachen?
  • Jezelf ontwikkelen in leidinggeven?
  • Nieuwe sport leren kennen?
  • Het beste uit jezelf en anderen halen?

Interesse?

Neem contact op met Daniek Pijnenburg: daniekpijnenburg@hotmail.com of 06-57303800