Vacatures bestuur

Twee weken geleden heeft het bestuur aan alle leden een brief gemaild, met de mededeling dat we als bestuur dringend opzoek zijn naar nieuwe bestuursleden. Afgelopen half jaar waren we onderbezet, en dat kan niet langer zo door gaan.

Enkele leden hebben hierop al gereageerd, wat we erg fijn vinden. We zijn ook in gesprek met verschillende mensen. Maar er mogen zich meer kandidaten melden. We omschreven het in de brief aan onze leden als volgt.

 

Stukje uit de brief
Wij zijn per direct op zoek naar:

  • Coördinator Warm Water Zwemmen (m/v)
  • Voorzitter (m/v)
  • Algemeen bestuurslid / Notulist (m/v)
     

Maar omdat er binnen het bestuur ook geschoven kan worden met taken, zijn mensen die graag een andere taak binnen het bestuur vervullen welkom.

  • Penningmeester (m/v)
  • Secretaris (m/v)
     

Heb jij talenten die hierbij passen en wil je graag je bijdrage leveren aan deze mooie vereniging? Mail naar voorzitter@revas-peperbus.nl. Of ken jij iemand binnen of buiten de ReVAS met talenten voor deze bestuurstaken? Benader eventueel deze persoon of mail zijn/haar naam met e-mailadres door naar voorzitter@revas-peperbus.nl