Afscheid van voorzitter Gerard de Jong

Tijdens de algemene ledenvergadering van 20 april jl heeft Gerard de Jong na 3 jaar afscheid genomen als bestuurder en voorzitter van ReVAS de Peperbus. Martine Altena wordt de nieuwe voorzitter.

Jeanneke Wagemakers-Bolder (langst zittende bestuurder) had een paar mooie woorden voor Gerard een een grote bos bloemen. Ook de leden hadden positieve woorden voor Gerard en zijn geleverde werk afgelopen 3 jaar, waarin binnen ReVAS veel is gebeurt.

Gerard gaf aan dat hij met veel plezier bestuurder is geweest bij ReVAS. Hij bedankte de leden voor hun medewerking. Overigens gaat hij niet met de handen over elkaar zitten. Zo gaat hij nog helpen met het organiseren van het jubileumdag in november van dit jaar. Daarnaast staat er thuis een prachtige camper klaar en is Gerard samen met zijn vrouw ook regelmatig oppasser bij zijn kleinkinderen.

De ledenvergadering eindigde dan ook met een groot applaus voor Gerard.

Mailtje van Gerard:

Cadeaus van Gerard

Hier nog een foto van de afscheidscadeaus, Ik kreeg van E-hockey zelfs een shirt aangeboden en een heerlijke chocolade.

Heel erg bedankt allemaal.

Gerard de Jong