Martine Altena gekozen tot nieuwe voorzitter ReVAS de Peperbus

Op de Algemene ledenvergadering van woensdag 20 april jl. is Martine Altena unaniem gekozen tot voorzitter van ReVAS de Peperbus. In het najaar van 2015 gaf onze vorige voorzitter aan te stoppen als bestuurder en voorzitter. Het bestuur is toen opzoek gegaan naar een geschikte kandidaat en opvolger. De naam van Martine kwam al snel naar voren.

Martine is al vele jaren betrokken bij ReVAS de Peperbus. Eerst als trainster van het Warm-Water-Zwemmen en later van de groep Multisport volwassenen. Zij is zowel Psychomotorische therapeut (PMT) als Gezondheidspsycholoog en momenteel werkzaam als Docent Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Twente. Daarnaast begeleidt ze ook PMT-studenten van het Windesheim die door middel van een stage, ervaring opdoen bij bijvoorbeeld ReVAS de Peperbus.

Kortom, volgens het bestuur een geschikte kandidaat met:

  • … kennis van de doelgroep,
  • … kennis van de ReVAS,
  • … een netwerk binnen Windesheim, Sportservice Zwolle en breder,
  • … leidinggevende capaciteiten.
  • En vooral iemand die enthousiast is over de vereniging ReVAS de Peperbus.

De komende maanden zal Martine de sporten bezoeken waar ze nog geen kennis mee heeft kunnen maken.

Martine veel plezier met je taken als voorzitter.