In memoriam: Erevoorzitter Jan Ubels overleden

Afgelopen zondag 30 april is Jan Ubels overleden. Vandaag ontving we zijn rouwkaart.

Jan Ubels was mede-oprichter en Erevoorzitter van de ReVAS de Peperbus. Hij was 83 jaar oud, maar toch kwam volgens Wim van de Zwan (goede vriend van Jan en contactpersoon bij afscheid) zijn overlijden onverwacht. Hij is overleden in zijn slaap.

Jan is jarenlang voorzitter geweest van de ReVAS. En fanatiek tafeltennisser. De laatste 10 jaar kon hij dit niet meer doen i.v.m. zijn gezondheid. Maar als organisator van het Jan Ubels Tafeltennistoernooi (voor heen Enno Wijsbeek) is hij altijd en tot het laatste moment betrokken geweest bij het tafeltennis. Zaterdag 22 april was de laatste speeldag van het Jan Ubels Tafeltennistoernooi 2017 in Amersfoort, waar Jan de prijzen weer uitreikte.

Als bestuur zijn we erg dankbaar voor alles wat Jan heeft betekend voor de ReVAS. Als mede-oprichter en oud-voorzitter van ReVAS de Peperbus is Jan mede verantwoordelijk voor dat we afgelopen jaar ons 50 jarig jubileum mochten vieren. Hij is mede daarvoor ook gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje-Nasssau.

We zullen Jan missen en kijken dankbaar terug op zijn leven.

Namens het bestuur

Johannes van der Velde – Secretaris