ReVAS in promotie

Om ReVAS en al haar activiteiten onder de aandacht te brengen in Zwolle om omgeving. Doen we mee aan vele promotie activiteiten. Zo mogen alle Zwollenaren boodschappen bij de Jumbo. Staan we op een sportmarkt in Kampen en een Infomarkt in de Twijn.

Boodschappen doen bij Jumbo voor de H-hockey

De H-hockey mag dit seizoen een competitiedag organiseren. Daarvoor is geld nodig om de kosten te kunnen dragen. Daarom doen ze mee met de “Spek de Kas” actie van de Jumbo. Deze actie wordt gehouden van 9 Oktober t/m 2 December bij alle JUMBO-supermarkten in Zwolle.

Hoe werkt het?

  • Bij iedere 10 Euro krijg je een scankaartje.
  • Ieder scankaartje heeft een vaste waarde van 10 cent.
  • Bij aankoop van diverse actieartikelen een gratis extra scankaartje.
  • Scankaartjes kun je direct scannen in de winkel, kun je niet scannen dan kun je je scankaartje in de box overige doen met de naam van jouw vereniging erop, Jumbo zorgt ervoor dat het op de goede plek komt.
  • Hoe meer scankaarten hoe hoger het bedrag wordt.
  • Eerste week (9 Oktober t/m 15 Oktober) krijg je dubbele scankaarten!

Wij als vereniging hopen dat jullie fanatiek aan deze actie willen mee werken en heel veel scankaarten weten te bemachtigen.
Vraag daarom ook aan jullie familie, vrienden, buren en verdere bekenden om voor onze vereniging te scannen.

Wij hopen op een mooi en hoog sponsorbedrag voor onze de H-hockey competitiedag.

Sportmarkt aangepast sporten

In kampen staan we op de sportmarkt in het Prisma gebouw. We leggen daar alles uit over ons sportaanbod en ook zal er een korte Rolstoelhockey clinic worden gegeven.

Informatiemarkt de Twijn

Op de Twijn, locatie Hengelveld College, zullen we op woensdagavond 8 november present zijn. Ook daar kunnen leerlingen en ouders informatie vinden over de sporten en activiteiten die we aanbieden.