ReVAS de Peperbus H2 klimt naar 2e plaats in Amsterdam

Onze 2e wedstrijd van vandaag was tegen Tubanten H2. Deze wedstrijd ging iets minder vlekkeloos. Bij ons kreeg een speler de knie en een vinger uit de kom, bij Tubanten H2 vloog de keeper op een rare manier uit z`n rolstoel en ook het doel klapte in elkaar. Ondanks deze strubbelingen, resulteerde deze wedstrijd in een 7-3 eindstand!

Afgelopen zaterdag speelde onze H-hockeyers in Amsterdam bij de hockeyclub “Only Friends”. Met een mooi resultaat. Ze wonnen van Blerick H1 uit Venlo.

Maar dat rolstoelhockey ook een harde sport kan zijn, liet de 2 wedstrijd zien. Stephan van der Heijden schrijft op de facebookpagina van onze h-hockeyers

Onze 2e wedstrijd van vandaag was tegen Tubanten H2. Deze wedstrijd ging iets minder vlekkeloos. Bij ons kreeg een speler de knie en een vinger uit de kom, bij Tubanten H2 vloog de keeper op een rare manier uit z`n rolstoel en ook het doel klapte in elkaar. Ondanks deze strubbelingen, resulteerde deze wedstrijd in een 7-3 eindstand!

Maar het resultaat mag er zijn. ReVAS de Peperbus H2 is gestegen naar de 2 plek in op de ranglijst van de 3e klasse. Een zeer goed resultaat.