Nieuwe voorzitter, plus 3 nieuwe bestuursleden

Op goedbezochte extra ledenvergadering is het vernieuwde bestuur verkozen. Martine Altena gaf begin dit jaar aan te willen aftreden als voorzitter. Sindsdien is er druk gezocht naar nieuwe bestuursleden. Dit proces is afgelopen woensdag 12 september met succes afgerond met de verkiezing van 3 nieuwe bestuursleden.

De bestuurskamer van de Vogellanden zat helemaal vol. Bijna alle sporten waren vertegenwoordigd. Een mooie setting, waar Johannes van der Velde unaniem is verkozen tot nieuwe voorzitter, i.p.v. Martine die aftredend was. Richard Boers, Cox Jans en Diet Brakkee, zijn ook unaniem verkozen tot nieuwe leden het bestuur. Nu Johannes de voorzitter wordt van het bestuur, neemt Richard de positie van 1e secretaris in. Diet gaat het bestuur ondersteunen krijgt de positie van 2e secretaris. Tot slot gaat Cox Jans de coördinatie van het Warm Water Zwemmen op haar nemen. Met Robert Kanning als penningmeester is het bestuur erg blij dat zo alle posities weer zijn vervuld.

Afscheid Martine

Dat Martine aan gaf te willen aftreden was natuurlijk erg jammer. Maar ook niet helemaal onverwacht, aldus Johannes. Een jaar geleden beviel Martine van een zoon. Moederschap, gezin, werk en voorzitterschap, het is een drukke agenda. En zoals Martine mooi aangaf in haar afscheidsspeech: “De ReVAS verdient een voorzitter die vol voor kan gaan. En dat kan ik helaas niet.” Johannes bedankt Martine voor haar inzet en betrokkenheid. En we maken ook nog graag gebruik van je netwerk binnen Windesheim en Deltion. Gelukkig blijft Martine ook betrokken als in de inval poule van het Warm Water Zwemmen en Multisport.

Tijdelijke oplossing

De zoektocht naar nieuwe bestuursleden gaat door. Cox Jans neemt gaf aan dat ze 1 jaar de coördinatie van het Warm Water Zwemmen op zich kan nemen. Dus we blijven komend halfjaar zoeken naar een vervangster van Cox. Maar het bestuur is erg blij de Cox haar talend en kennis wil inzetten voor het Warm Water Zwemmen. Hopelijk vinden we binnenkort een talend die dan door Cox ingewerkt kan worden.

Het was een mooie vergadering waarbij onder genot van een kop koffie of thee werd nagepraat en kennis gemaakt met de nieuwe bestuursleden.