Sporten tijdens herfstvakantie!

Tijdens de herfstvakantie draait de ReVAS gewoon door. Alle accommodaties zijn door het bestuur gewoon gereserveerd door het bestuur om te sporten. De meeste sporten zullen gewoon doorgang vinden.

Vraag aan je trainer of coördinator of jou sport ook gewoon door gaat. Want sporttakken kunnen in overleg met hun deelnemers beslissen als een sport tijdens herfstvakantie niet door gaat. Bijvoorbeeld omdat er te weinig deelnemers zijn.

Coördinatoren en trainers overleg

Op dinsdag avond 23 oktober a.s. zal er om 20:30uur het jaarlijkse coördinatoren en trainers overleg plaatsvinden in de vogellanden. Alle desbetreffende trainers en coördinatoren hebben een uitnodiging ontvangen. Dit geld voor alle zaal sporten en het zaterdag zwemmen. De trainers van het Warm Water Zwemmen zullen later dit seizoen een overleg hebben.

Voorbereidingen E-hockeydag

Op 17 november 2018 zal de E-hockey (Zwollywood Sticks) haar eerste eigen competitiedag organiseren. In de Sporthallen van Windesheim. Ook tijdens de herfstvakantie zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Hou de website en social media in de gaten.

Iedereen die vrij is van werk of school tijdens de vakantie een goede vakantie gewenst en veel sportplezier.

Namens het bestuur

Johannes