Eerste competitiedag E-hockey Regio Oost, mede mogelijk gemaakt door…

DELA Goededoelenfonds, het Dirk Kuyt Foundation en onze Zwollywood Sticks supporter van het eerste uur, Rabobank IJsseldelta, dragen bij aan de eerste KNHB competitiedag E-hockey van dit seizoen voor Regio Oost op 17 november in Zwolle. Tevens is dit ook de eerste competitiedag voor het E-hockey sinds we als ReVAS de Peperbus, Zwollywood Sticks hebben opgericht. En daar kijken we naar uit.

De sporthallen van OnCampus/Windesheim zullen zaterdag 17 november vol staan met elektrische rolstoelen, tilliften, opladers en hockeyspelers en hun supporters. Piepende banden, fluitende scheidsrechters, rollende ballen en juichende mensen bij doelpunten zullen zaal 4+5 vullen. Er wordt gespeeld op 3 velden in op 3 niveau’s. De 3e klasse t/m de 1e klasse spelen hun competitie in Zwolle. De wedstrijden starten om 11 uur en de laatste wedstrijd is rond 17 uur afgelopen.

Onze 3 sponsoren krijgen ieder een veld naar zich vernoemd.

  • Veld 1: DELA Goededoelenfonds veld
  • Veld 2: Dirk Kuyt Foundation veld
  • Veld 3: Rabobank IJssseldelta veld

 

Tijdens de Support Beurs 2018 afgelopen voorjaar, mocht onze voorzitter een pitch doen bij het podium van DELA Goededoelenfonds. En dat leverde een mooi bedrag op.

Het Dirk Kuyt Foundation is al jaren fonds waar vele organisaties, die evenementen organiseren rondom sport en mensen met een beperking, een beroep op kunnen doen.

Rabobank IJsseldelta heeft onze hockeyclub Zwollywood Sticks afgelopen 3 jaar een opstart budget gegeven, om onze hockeyclub op te richten, materiaal aan te schaffen etc. Ook deze hockeydag word mede uit dit budget gefinancierd.

Maar onze begroting heeft nog een gat van 150 euro. Wilt u met uw bedrijf ook sponsoren? Mail naar voorzitter@revas-peperbus.nl

Ook nieuwsgierigen en belangstellenden zijn welkom!