50e DOV Tafeltennistoernooi sfeervol succes

De tafeltennis afdeling van ReVAS de Peperbus was dit jaar met 8 man vertegenwoordigd met het 50e DOV tafeltennistoernooi te Leeuwarden. En dat was een mooi succes. Niet alleen bestond dit toernooi 50 jaar, maar de sportvereniging uit Leeuwarden “Door Ontspanning Valide” (DOV) bestaat dit jaar ook nog eens 60 jaar. Kortom, het was een feestelijk toernooi.

Bij aankomst werden we getrakteerd op een kop koffie met traditioneel Friese oranjekoek. En na het openingspraatje van Jan Kooistra, begon het toernooi. ReVAS presteerde redelijk. Hanneke, ons nieuwe tafeltennistalent mocht voor het eerst proeven aan het spelen van officiële wedstrijden. Onze trainer en 1e klasse speler, Hans Speek, mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. Ook onze oud-club genoot en Overijssels tafeltennistalent Stefan was van de partij en won zijn klasse ook de 1e prijs. De dag werd afgesloten met een maaltijd van hete kip en een super lekker toetje. Hieronder zie je een kleine foto impressie van de dag.