Amersfoort, here we come!

A.s. zaterdag gaat ReVAS in Amersfoort de sportieve strijd aan om mogelijk 3 prijzen in de wacht te slepen. De E-hockeyers – Zwollywood Sticks – kunnen hun eerste kampioenschap al binnen halen. En de tafeltennissers kunnen 2 prijzen in de wacht slepen tijdens de afsluitende toernooidag van het Jan Ubels Toernooi.

Amersfoort staat in deze maand in het teken van het bezoek van de koninklijke familie op Koningsdag. Maar voor de blauwvingers van ReVAS de Peperbus staat juist 13 april in Amersfoort met rood omsingeld in de agenda. Nog voor dat de competitie definitief ten einde is, hopen de E-hockeyers Zwollywood Sticks hun eerste kampioenschap binnen te  halen in de 3e klasse van regio-oost. Komt dat zien!

Sporthal Zielhorst
Trompetstraat 3
3822 CK in Amersfoort

Wedstrijd 1 om 13:40
Wedstrijd 2 om 16:20

Tafeltennis

Ook de tafeltennissers van ReVAS de Peperbus zijn te bewonderen op 13 april in Amersfoort. Zij doen mee aan het Jan Ubels toernooi. Een tafeltennis en schuiftafeltennis toernooi in Oost-Nederland verdeeld over 3 zaterdagen in januari t/m april. Onze schuiftafeltennis talent Martijn heeft grote kans de 1e prijs in de wacht te slepen. En ook ons tafeltennis team bestaande uit Hanneke, Reinhardt en Herman hebben zeer goede kans op een top 3 klassering in Poule C.

Sporthal Rustenburg
Fürglerplein 3
3815 NW Amersfoort

Start wedstrijden om 9.30 uur tot 12 uur. Incl prijsuitreiking.

Kortom, we kunnen eerst naar Sporthal Rustenburg en dan met een goed gemoed de E-hockeyers aanmoedigen Sporthal Zielhorst.