Renovatie Sporthal Vogellanden

Zoals jullie gemerkt hebben de afgelopen maanden, zijn ze de sporthal van de vogellanden aan het renoveren. Ook komende 3 weken zullen hieraan werkzaamheden gedaan worden. Er worden o.a. akoestische panelen aangebracht.

De dienst facilitair van de vogellanden en de bouwvakkers zullen er alles aan doen om de overlast te beperken. Zo worden alle spullen naar de zijkanten geplaatst als wij ’s avonds trainen. Maar tijdens de hockey en tafeltennis trainingen en multisport lessen, zullen we er wel wat overlast van hebben. Mocht de overlast te groot zijn, waardoor de training niet door kan gaan, dan horen we dat graag. Mail dan even naar secretaris@revas-peperbus.nl

We hopen dat de sportzaal er van op knapt. De Vogellanden houdt ons op de hoogte als er weer werkzaamheden zullen zijn.

Namens het bestuur

Johannes van der Velde (voorzitter)