Zomerstop 2022

Vanaf 1 juli tot 31 augustus zal er niet gesport worden bij ReVAS de Peperbus. Het is dan zomervakantie. Vanaf 1 september 2022 beginnen we weer met sporten.

Wat kan je doen tijdens de zomervakantie

Nu er 2 maanden geen sporten is, moet je je zelf vermaken met familie en/of vrienden. Dat kan een hele uitdaging zijn tijdens warme dagen. Verkoeling zoeken bij het strand is vanuit een rolstoel niet zo vanzelfsprekend. Dus download hier de folder “Strandrolstoelen aan de Nederlandse kust” met alle rolstoeltoegankelijke stranden in Nederland. Een mooi overzicht met alle locaties waar aangepaste toiletten zijn, drempelvrije strandpaviljoens en waar je een (elektrische) strandrolstoel kunt lenen.

De foto boven aan dit artikel is van van Heartbreak Hotel Terschelling, waar dus een mooie elektrische strandrolstoel te leen is.