Opgeruimd staat netjes!

Het opberghok van ReVAS in de sporthal van de vogellanden is opgeruimd. Kasten, rolstoelframes en wielen, halve tafeltennistafels en heel veel troep, is weggehaald. Zo is er weer ruimte voor onze hockeyvelden, sportrolstoelen en goede tafeltennistafels. En dat allemaal dankzij Talita.

Talita van het H-hockey vroeg een paar weken geleden, mag ik het hok een keer opruimen? Ik gaf toestemming. Nou dat heb ik geweten. Op een zaterdagmiddag kreeg ik van Ramon ineens allemaal appjes met foto’s. Mag dit weg? Wat moeten we hier mee? Wat bleek, Talita had daad bij het woord gevoegd en was vol ijver begonnen. Gelukkig was Hans (van het tafeltennis) snel beschikbaar om een handje te helpen. Ontspullen is zijn middle name, want hij wist ze goed te helpen met het kiezen van wat moet blijven en vooral, wat weg moet.

Het resultaat van het opruimen

Toen ik op een woensdagavond de sporthal inspecteerde, viel mijn mond open van verbazing. Het opberghok had er nog nooit zo netjes uitgezien. Wat een ruimte!. Maar bij het aanzien van rommel, dat in de sporthal was neergelegd, verbaasde ik mij eveneens. Wat een ongelooflijke hoop rommel. Ik was blij dat dit eens gebeurt was.

Vanuit sporthal de container in.

Tja, de rommel moest uit de sporthal, vind de vogellanden ook wel fijn. Dus ik een container huren voor de vuilstort. 10kub leek me wel voldoende. En woensdag 23 oktober hebben Talita, Hans en onze penningmeester Robert, de handen uit de mouwen gestoken en zijn ze aan de slag gegaan. In ca. 2 uur hebben ze de volledige container gevuld. En is de container volledig gevuld.

Onze dank is groot

Onze dank gaat uit naar Talita, die de daad bij het woord voerde en de moed had om te beginnen met opruimen. En onze dank is groot voor Hans, Ramon en Robert die haar met deze grote klus hebben geholpen. En hier een kort filmpje voor onze helden.

Vriendelijke groet,

Johannes – Voorzitter ReVAS de Peperbus