Nieuwe secretaris

Sinds vandaag, 18 februari, hebben we een nieuwe secretaris. Gerrit Bargeman. Hij kent de vereniging via zijn vrouw Irene, die bij ons actief bij het Rolstoeldansen en Tafeltennisen. Hij vervangt Richard, die gestopt is als secretaris.

Richard is moest helaas stoppen omdat hij door nieuw werk, het drukker heeft gekregen, waardoor hij het secretariaat niet meer kon doen. Goed om te weten is ook dat hij daarnaast helaas ook geblesseerd is geraakt aan zijn rug. Waardoor hij ook de secretariaat mail niet meer kon verwerken. Daardoor is er in de mail wat achterstand gekomen. Dat spijt ons erg, maar we zijn daarom ook extra blij dat Gerrit ons als bestuur gaat versterken. Gerrit en Johannes zijn nu bezig de mailbox te verwerken. Dat is een hele klus, maar daar kan het zijn dat jullie wat mailtjes ontvangen.

Tijdens de algemene ledenvergadering in april, zal Gerrit voorgesteld worden als nieuwe secretaris. Maar intussen is hij al actief en worden mails van secretariaat@revas-peperbus.nl en info@revas-peperbus.nl weer verwerkt en beantwoord en doorgestuurd.

Namens het bestuur

Johannes van der Velde