Sporttrainingen afgelast i.v.m. coronavirus maatregelen

Alle sporttrainingen en activiteiten van ReVAS de Peperbus gaan niet door. Deze maatregel geldt naar alle waarschijnlijkheid 1 juni 2020. Alle leden worden per mail op de hoogte gehouden. Maar deze pagina krijgt ook regelmatig een udate

Update: 27-3-2020

Onderstaande bericht is naar leden verzonden


Beste mensen,

Ten gevolge van het Corona virus zijn alle bijeenkomsten door de overheid verboden. Inmiddels bent u al op de hoogte gebracht, dat alle sportactiviteiten zijn gestopt.

Wanneer er wel weer gesport kan worden is afhankelijk van wat de overheid besluit. Ook moeten we dat dan weer afstemmen met de accommodatie (Vogellanden, De Enk of OnCampus). Houd er rekening meer dat er in ieder geval tot 1 juni niet gesport kan worden.

De geplande jaarvergadering in april 2020 kan ook om bovenstaande reden niet doorgaan. Op 24 maart 2020 heeft het bestuur via een videovergadering met elkaar overleg gehad. Het volgende is besloten:

Jaarvergadering wordt uitgesteld tot september 2020. De leden ontvangen in september een nieuwe uitnodiging. In de ledenvergadering zal dan een besluit worden genomen over de contributie betreffende de periode dat er niet gesport kon worden. Je betaalt contributie voor een heel jaar, ook al betaal je in gedeelten. Wanneer leden nu problemen krijgen met het betalen van de contributie moeten zij contact opnemen met de penningmeester Robert Kanning. Alle leden worden hiervan per mail of brief op de hoogte gesteld.

Namens het bestuur

Johannes van der Velde (voorzitter)
Gerrit Bargeman (secretaris)
Robert Kanning (penningmeester)
Cox Jans (Coördinator WWZ)