Voorlopig geen sport-training en wedstrijden

Helaas kan er nog niet gesport worden bij ReVAS de Peperbus. Dit omdat al onze sporten binnensporten zijn. Wel kijken we als bestuur naar de toekomst als we wel weer kunnen sporten. Hierover schrijven we binnenkort een brief naar alle leden en vrijwilligers. Ons doel is om per september 2021 weer te kunnen starten.

Zwemmen, rolstoelhockey, rolstoeldansen, tafeltennis en multisport kunnen voorlopig niet door gaan. Sommige sporten staan al meer dan een jaar stil. En ook worden er nu geen competities gespeeld. Hier zijn we niet voor opgericht, maar dit zijn ook bijzonder vervelende tijden. Ook binnen het bestuur zien wij van dichtbij dat corona mensen heel ziek kan maken. Maar daarnaast horen we ook hoopvolle berichten van mensen die hun eerste of soms zelfs 2e vaccinatie al hebben mogen ontvangen. Ook enkele bestuurders zijn al gevaccineerd en dat is een eerste stap naar nieuwe tijden met meer vrijheid en weer samen sporten.

Alle leden en ook alle vrijwilligers ontvangen binnenkort een brief van het bestuur met onze visie hoe we denken het sporten weer op te starten. Als we weer starten in september, hebben we ruim een 1,5 jaar niet of heel beperkt kunnen sporten. Dus denken wij als bestuur na hoe we dit verstandig en wijs kunnen herstarten.

Heb je nog vragen? Mail naar voorzitter@revas-peperbus.nl.

Heb je vragen over contributie? Mail dan naar penningmeester@revas-peperbus.nl

Groetjes Johannes